xristoygenniatikh istoria

 

Τό πνεύμα του κακού κυριαρχεί ήδη στην Ευρώπη…

Λαοί πού δεν θέλησαν να κυβερνηθούν από τον Θεάνθρωπο Κύριο Ημών Ιησού Χριστό της Ειρήνης θα κυβερνηθούν μοιραία και απαράβατα από τον διάβολο ! Λαοί πού νομοθέτησαν όλες τις διαστροφές και τις ανηθικότητες γενόμενοι νέα Σόδομα, μοιραίως θα οδηγηθούν σε μεγαλύτερη και χωρίς ανάσα οικονομική καταστροφή, σε τρομοκρατία, πείνα , δίψα, και ατμίδα καπνού λόγω επερχομένων πολέμων….

Δεν θάχουν πιά την προστασία τού Θεού και θάχουν αφεθεί ( όπως ήδη βλέπουμε ) στην εγκληματική διάθεση κάθε τρομοκράτη αποκεφαλιστή του «Αλλάχ Ακμπάρ », πού θα κυκλοφορεί ασύδοτος στους δρόμους…

Αν δεν μετανοήσουμε και αν δεν αλλάξουμε ζωή το γρηγορότερο, έρχονται τα χειρότερα καί τότε «πάντες ομοίως απολείσθε...» λέει ο ίδιος ο Χριστός σε ανάλογο περιστατικό στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο ( ΙΓ΄ 4-5 )…







 

Με νέο αιματοκύλισμα την Πρωτοχρονιά απειλούν οι τζιχαντιστές σε Χριστιανικές εκκλησίες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, σύμφωνα με μηνύματα που αποστέλλουν τα μέλη του ISIS σε ειδικά φόρα.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο γκρουπ της ομάδας «Μυστικά των Τζιχαντιστών» όπου απευθύνουν κάλεσμα «για αιματηρούς εορτασμούς στο Χριστιανικό Νέο Έτος», όπως αναφέρει ο Vocativ.

Παράλληλα, στο μήνυμα, που είναι γραμμένο στα Αραβικά, αναγράφονται τα σχέδια των τζιχαντιστών να αξιοποιήσουν το δίκτυο των μοναχικών λύκων για μια νέα «αιματηρή ταινία τρόμου»...

Τα σοκαριστικά μηνύματα αναρτήθηκαν σε γκρουπ των τζιχαντιστών στο Telegram και περιελάμβαναν εγχειρίδια για τη χρήση και την προετοιμασία όπλων και εκρηκτικών μηχανισμών για τους επίδοξους δράστες.

Μάλιστα, στην ανάρτηση δίνεται λεπτομερής κατάλογος με Εκκλησίες ενώ σε άλλο ποστ, ένα μέλος καλούσε να στοχεύσουν πέρα από εκκλησίες σε γνωστά ξενοδοχεία,πολυσύχναστες καφετέριες, δρόμους, αγορές και δημόσιους χώρους.

Στο στόχαστρο βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γαλλία και η Ολλανδία.


http://www.romfea.gr/diafora/12184-tzixantistes-apeiloun-me-aimatokulisma-se-xristianikes-ekklisies