EIRHNAIOS


 Βγήκε επιτέλους από την πολυετή άδικη απομόνωση ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος!

Πλήρωσε μέ τήν απομάκρυνσή του τίς πολιτικές καί Εκκλησιαστικές  ίντριγκες κάποιων υψηλά ισταμένων προσώπων πού δεν ήθελαν να έχουν στα πόδια τους έναν αντι - Οικουμενιστή "αγράμματο", έναν άνθρωπο πού από μικρό παιδί έζησε μέσα στο Πατριαρχείο, έναν άνθρωπο τόμπρο και ίσο τού "ναί, ναί" και τού "Ού ού..."






Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» την ημέρα των ονομαστηρίων του επισκέφθηκε τον Ναό της Αναστάσεως.
Ως ευσεβής προσκυνητής μπήκε στον Πανάγιο Τάφο και προσευχήθηκε έντονα πάνω στο κενό μνήμα, την πηγή της αιώνιας ζωής, ενώ στη συνέχεια προσκύνησε και στο Καθολικό, όπως και στον φρικτό Γολγοθά...

 

++++++++++++++++

 

Στα τέλη του 2015 ο κ. Ειρηναίος διαγνώσθηκε με κήλη που έχρηζε χειρουργικής αντιμετώπισης. Πράγματι, το πρόβλημα της υγείας του αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.

Ο κ. Ειρηναίος, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, σήμερα δεν αντιμετωπίζει καμία επιπλοκή από την επέμβαση κήλης.

Προσεύχεται καθημερινά, είναι δραστήριος, μελετά, διαβάζει και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις, ενώ κάνει και περιπάτους έξω από την οικία του για ψώνια χρειωδών τροφίμων, καθώς και για να διεκπεραιώσει διάφορες υποθέσεις του.

romfea