SYNTAGMA

Όσο ακόμη είμαστε ελεύθεροι, όσο ακόμη είναι καιρός...


ΛΙΣΤΑ   ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ   ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ   22.1.19


Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών:
Δελτίο Τύπου Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία
[Σύνταγμα, Κυριακή, 20 Ιανουαρίου και ώρα 2:00 μ.μ.]

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ 20/1/2019, 2:00 Μ.Μ.


Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, το οποίο θα λάβει χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας μας!

ΠΩΣ  ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ…
( ένθετο σημείωμα )

Η γελοιότης της δήθεν…«πλειοψηφίας» των 150+1 βουλευτών!!!

Αυτό το ένα παραπάνω «κουκί», δηλαδή το +1 λογίζεται από τά «προοδευτικά» κόμματα ως "ισχυρή πλειοψηφία" (!!!) μόνο καί μόνο για να περάσει το νομοσχέδιο !

Αυτά λένε χωρίς την ελάχιστη ντροπή επάνω τους για το μεγάλο αυτό ψέμμα !

Όμως η ζητούμενη βουλευτικής επικύρωσης «συμφωνία των Πρεσπών» μόνο  με 151 ψήφους, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ.2 που αναφέρει ότι : «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη  ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. 

Το Σύνταγμα  λοιπόν (πού η κυβερνητική τσιτία, αυτή πού όταν ήταν αντιπολίτευση φώναζε για αυτό πού και η ίδια κάνει σήμερα ώστε να το έχει κάνει κουρελόχαρτο καί φούρνο τού Χότζα ) ζητάει 180 ψήφους για να κυρωθούν «διακρατικές» εθνικές συμφωνίες  και όχι απλή πλειοψηφία με 151.  Αυτό μάλιστα συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα Συντάγματα των Κρατών,  όπως το ίδιο και στα Σκόπια που ζήταγε τα 2/3 και όχι απλή πλειοψηφία. 

Παραβιάζει βέβαια και άλλα άρθρα του Συντάγματος, αλλά αυτό εδώ είναι το πιο εμφανές καί «καραμπινάτο»...

+++++++++++++++++++++++ 



Απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα στους απανταχού Έλληνες να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την πρωτεύουσα με την ελληνική σημαία στα χέρια και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην εντελώς απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα » 

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ
tideon.org