vandaloi

Έτσι συνέβη και στην Ρωσία το 1917...

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ !

  • Δολοφονούν τους Μοναχούς, τούς Κληρικούς κλπ!
  • Κατεβάζουν τις ιερές Εικόνες! 
  • Μουντζουρώνουν τίς Τοιχογραφίες των Αγίων μας!
  • Αναποδογυρίζουν τα Μανουάλια! 
  • Κατεβάζουν τα Κανδήλια!
  • Τσουβαλιάζουν τους νεκρούς Παπάδες ή Μοναχούς!
  • Βεβηλώνουν τήν Αγία Τράπεζα! 
  • Ποδοπατούν το ιερό Ευαγγέλιο!

Και τωρα τι μέλλει γενέσθαι  μετα και την ψηφιση στην χώρα μας της θρησκευτικής  
                              ουδετερότητας ;

 

Τό 1917 στήν Ρωσία άρχισαν σιγά σιγά με απλούς διωγμούς και αποκαθηλώσεις Χριστιανικών συμβόλων και εορτών και κατέληξαν σε εκτελέσεις, δολοφονίες και εξορίες στην Σιβηρία πάνω από 100 εκατομμυρίων Ρώσων πολιτών και ειδικά κληρικών… Και ο λαός αφηνιασμένος, και παρασυρμένος από την οσμή του αίματος και του αντικληρικού πνεύματος πού σκοπίμως είχαν διασπείρει, τους ακολουθούσε !

Έπρεπε να περάσουν 80 χρόνια για να καταλάβουν το λάθος τους! Και αντί οι εδώ δικοί μας να ιδούν πού καταλήγουν τα «πειράματα» αυτά, θέλησαν προφανώς να κάνουν και αυτοί τα ίδια αλλά με άλλο, πιό "ευγενή" τρόπο.

Εξαπατώντας τους Αριστερούς ότι κι΄ αυτοί είναι «αριστεροί» ( !!! ) αλλά εκτελώντας μετά ( σαν ψηφίστηκαν ) πειθήνια σχέδια και εντολές – έστω και εν αγνοία τους- της σκοτεινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πού ενώ ξεκίνησε σαν Εμπορική Ένωση «άνθρακος και χάλυβα» κατέληξε σήμερα να μας επιβάλλει ανήθικους και διεστραμμένους Νόμους εισβάλλοντας μέσα στις οικογένειες, στα παιδιά μας και στα σπίτια μας, μολύνοντας κάθε ιερό και όσιο…

 




 
Καί θα γίνουν όλα αυτά με παραχώρηση Θεού  εξ΄αιτίας τής ένοχης σιωπής μας και τών όποιων αμαρτιών μας. Γιατί όταν ψηφίζονταν οι διεστραμμένοι Σοδομιστικοί Νόμοι δεν εξεγέρθηκε ούτε ο κλήρος ούτε ο λαός. Αλλά ούτε και οι Αρχιερείς μίλησαν, πλήν ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ενώ για το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ οι πάντες εξεγέρθηκαν !

Πάμε να δούμε τώρα, μερικές πιθανές αλλαγές πού θα γίνουν:


1) Αφαίρεση του Σταυρού απο το πανί της Σημαίας αλλά και απο τον ιστο της στην κορυφή.


2) Οί Αργίες λόγω εορτών ..Χριστούγεννα ..Πάσχα ..της Παναγίας .. κλπ. πού ξέραμε και καθόμαστε χωρίς να πηγαίνουμε ούτε στην Εκκλησία πού γι΄ αυτό τον λόγο δόθηκαν οι αργίες αυτές – από τώρα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ !

( Κι΄ έτσι το αντιθρησκευτικό πνεύμα πού έχουν οι περισσότεροι καθηγητές ΤΩΡΑ…. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ! Άντε παιδιά, τώρα δουλειά, δεν σας χρειάζονται οι θρησκευτικές αργίες, πάνε αυτά πού ξέραμε…)

+++++++++++++++++++++++++++++


3) Σίγαση των καμπάνων στις Εκκλησιες .

4) Τέλος και στην περιφορά τών Επιταφίων ( ίσως ).

5) Τέλος στα μνημόσυνα υπερ πεσοντων στις Εθνικες εορτες για την πατριδα με συμμετοχη πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας.

Η τιμητική συμμετοχή Αρχιερέων – κληρικών σε παρελάσεις, ρίξιμο Σταυρού στην θάλασσα, κόψιμο πίτας, στρατιωτικές μουσικές και εμβατήρια, εκδηλώσεις, κλπ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ !

6) Τέλος στην Ορκωμοσία του Στρατεύματος…
( Ο Στρατός θα πηγαίνει σε πόλεμο άνευ βοηθείας του Χριστού, Στρατιωτικοί ιερείς δεν θα υπάρχουν, Εξομολόγηση και Αγία Κοινωνία παραμονή μαχών πού θα κινδυνεύουν να σκοτωθούν και να χάσουν την ψυχή τους από ενυπάρχουσες αμαρτίες δεν θα υπάρχουν. Παντού ερημιά ! Θα πηγαίνουν οι φαντάροι κυριολεκτικά «σαν το σκυλί στο αμπέλι…
Και καλά οί Άθεοι πού ψήφισαν αυτές τις καταργήσεις, οι στρατιωτικοί όμως πού πιστεύουν στον Χριστό τι τους φταίνε; Δεν είναι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Σ αυτός ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ για όσους πιστεύουν; ) .


7) Ο Εκκλησιασμός των Σχολείων ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ τώρα και με την βούλα του Νόμου !

 

8) Τελος στις εορτες καί Αργίες των πολιουχων Αγιων της κάθε Πόλεως .

9) Υποχρεωτική αποκαθήλωση των Εικόνων απο δημοσιους χωρους, Νοσοκομεία, Σχολεία, κλπ. Οι άρρωστοι δεν θα έχουν ούτε την παρηγοριά των Αγίων Εικόνων, μόνο και μόνο επειδή 151 ψευτο Αριστεροί βουλευτές ψήφισαν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους !


10 ) Πιθανον να υπαρχουν και αλλα, πού θα είναι και τα περισσότερα ...

 

Όλα αυτα θα γινουν σταδιακα και όπως μέχρι τώρα φαίνεται δεν προκειται να μιλησει κανείς ειδικα απο την Ιεραρχια της εκκλησιας (Νεου και Παλαιου ημερολογιου ) η οποια συμπορευεται κανονικα με την Άθεη Νεοταξιτικη αυτη κυβερνηση και φυσικα ουτε ο λαος ο οποιος βρισκεται στην φαση του επιθανατιου ρογχου του…

 

 Πηγή: Ιωάννης Μπαρμπόπουλος