MORFOY

Ο Κύπριος  Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος για μιά ακόμη φορά μας καλεί σε εγρήγορση πνευματική και κυρίως σε αλλαγή τρόπου ζωής, απέναντι του Θεού ειλικρινή Εξομολόγηση, καί  ΜΕΤΑΝΟΙΑ !

 


VIDEOs

https://www.youtube.com/watch?time_continue=190&v=jjVZ1Z7fKr0

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tuS-ERqfSmg,



Το Κορεατικό κλίνει, από ότι φαίνεται, και έχει σειρά το πρόβλημα με το Ιράν. Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα χειροτερέψει και το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν. Έτσι πριν τα παγκόσμια γεγονότα θα υπάρξουν δύο (2) σημεία κατά τον μητροπολίτη Νεόφυτο της Μόρφου:

α. ο Ερντογάν θα εξουδετερωθεί και

β. θα γίνει επίθεση στο Ιράν…

+++++++++++++++++++++++++

Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να εξουδετερωθεί ο Ερντογάν, γιατί η υπερηφάνειά του είναι αρκετή να τον εξουδετερώσει, μέσω των λανθασμένων αποφάσεών του, από μόνη της!
Η ξαφνική πολεμική διένεξη στην περιοχή του Ευφράτη προβλέπεται από την Αποκάλυψη. Είναι η προειδοποίηση ότι ο Παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος…

Ο επικείμενος βομβαρδισμός από το Ισραήλ του Πυρηνικού προγράμματος της Περσίας, η απομάκρυνση του Ερντογάν με δολοφονία ή με εκδίωξη, το κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου από τους Τούρκους και ο πυρηνικός βομβαρδισμός της Τουρκίας από τους Ρώσους θα είναι λίγα από τα πιο μεγάλα γεγονότα πού σε λίγο έρχονται…