KLEISANE SPITI MAS

VIDEOs

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=CI3cbQYchHE&feature=emb_logo


Με 100 θανάτους στην χώρα μας ( δήθεν όλους από κορονοϊό, μια και πολλοί εξ΄αυτών είναι από επιπλοκή κοινής γρίπης…) σε μία χώρα 10.000.000 κατοίκων το ποσοστό στατιστικής αναλογίας στην χώρα μας είναι 0,00001% !!! Δηλαδή ένα τίποτα! Σε ολόκληρη χώρα λοιπόν υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν πεθαμένοι, μη πάμε τώρα ψάχνοντας να γίνουμε και απέθαντοι !

Κι΄όμως αυτό το ελάχιστο ποσοστό το ονόμασαν «πανδημία» και γονάτισαν ολόκληρη την χώρα με πρωτοφανείς αστυνομικούς περιορισμούς κυρίως εναντίον της Ορθόδοξης λατρείας. Μη βλέποντας τους δεκάδες καταυλισμούς με χιλιάδες εξ΄αυτών να κυκλοφορούν χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα και κανείς να μη τους πειράζει. Θα έλεγε κανείς ότι κάποιοι μη βρίσκοντας αντίσταση από μία τρέμουσα Ιεραρχία έχουν ξεσπάσει τα απωθημένα τους εναντίον των πιστών καταδιώκοντάς τους απηνώς…Το τέλος τους όμως θα είναι «κατά τα έργα τους…» και η ιστορία πολλάκις το έχει επαληθεύσει…

Και όμως με την εφαρμογή μίας τρομοκρατικής ιατρικής με υπεύθυνο έναν άγνωστο μέχρι χθές λοιμοξιωλόγο, έχουν αλαφιάσει τον κόσμο επιβάλλοντας αυθαίρετα νομοθετικά διατάγματα καταπατώντας τα άρθρα 3 και 13 του Συντάγματος, άρθρα πού Συνταγματικά δεν μπορούν να καταργηθούν ακόμη και εάν υπάρξει στρατιωτικός νόμος και καιρός πολέμου !

Και όμως οι εδώ κυβερνητικοί φωστήρες μας και ο πρωθυπουργός μας, βλέποντας μια άκρα του τάφου σιωπή τόσο από τα άλλα πολιτικά κόμματα ( πού θα έλεγες κάνουν σαν να χαίρονται γι΄αυτή την καταπάτηση του Συντάγματος μια και έτσι πλήγεται η Εκκλησία), όσο και με την καταστροφή τής οικονομίας με το κλείσιμο εκατοντάδων επιχειρήσεων πού δεν θα μπορέσουν ποτέ να επανακινηθούν ακόμη και όταν αρθούν ( ; ) τα μέτρα, όλα αυτά οδηγούν σε εξαιρετικά δυσοίωνα συμπεράσματα για το μέλλον αυτού του τόπου…


+++++++++++++++++++++++++++++

Έτσι λοιπόν…

Ένα πύρινο κήρυγμα πραγματοποίησε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Πευκακίων, π. Βασίλειος Βουλουδάκης.

Ο π. Βασίλειος στο κήρυγμά του, μεταξύ άλλων τόνισε: "Οι Αρχιερείς και οι άρχοντες του λαού συνήχθησαν επι το αυτό ίνα τον Ιησούν φραγγελώσουσι, ίνα τον Ιησούν φυλακίσουσι, ίνα τον Ιησούν αποκλείσουν από τους πιστούς Του. Άισχος, και στους Αρχιερείς και στους άρχοντες του λαού, αίσχος".

"Αυτό το αίσχος δεν θα το σβήσει η ιστορία, δεν θα σβηστεί από την ιστορία αυτό το αίσχος, αυτή η αγανάκτηση του λαού του Θεού. Θα έρθει η οργή και η κατάρα του Θεού στα κεφάλια όλων εκείνων που αποφάσισαν να στερήσουν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου από τους πιστούς, αρκετοί από τους οποίους έκαναν έναν αγώνα επί ένα έτος με τα επιτίμιά τους για να κοινωνήσουν στην Ανάσταση" - συμπλήρωσε ο π. Βασίλειος.

Πρόσθεσε επίσης: "Αίσχος! Που κατήντησε η Εκκλησία της Ελλάδος; Αίσχος, ντρέπομαι, απορώ πώς και δεν εξίστατε ο λαός μας πού τον έχουν φυλακίσει με απάτη για μία γρίπη. Όλοι το λένε.

Τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι καναλάρχες αυτά λένε μεταξύ τους και εμάς μας λένε τα ψέματα για να μας κρατάνε φυλακισμένους. Προβλέπουνε και τον Σεπτέμβριο γρίπη και τα Χριστούγεννα κλειστές εκκλησίες.

Όχι κύριοι να μας πάτε φυλακή, να μας πάτε εκεί να τελούμε μέσα στο κελί μας την Θεία Λειτουργία και να απολογηθούμε στο Θεό ότι δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Αίσχος! Έστω την εσχάτη ώρα μετανοήσατε Αρχιερείς και άρχοντες, αλλιώς η οργή του Θεού είναι πάνω από τα κεφάλια σας".

Romfea.gr