TRUMP


ΣΟΚΑΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ….!!Ο Τραμπ προτρέπει σε λόγο του, πίστη στον Θεό, οι Αμερικανοί να ζητούν την "βοήθεια του Κυρίου"....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ προτρέπει σε λόγο του, πίστη στον Θεό, όχι στις μάσκες, καί οι Αμερικανοί να ζητούν την “βοήθεια του Κυρίου”.

Σχόλιο Διόδοτου: " Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σάς μεταδώσουμε κατ’ αποκλειστικότητα, και μεταφράζοντας την είδηση αυτή, μπας και καταλάβουν πολλοί Ορθόδοξοι Έλληνες πατριώτες ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους για τον Ντόναλντ Τραμπ, και να μην αναμασάνε όλη αυτή τη λάσπη γι αυτόν, που προωθείται από την ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας μας και την προπαγάνδα του νεοταξίτικου αριστερού κατεστημένου ..."


ΟΙ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ


«Κανένα σύνολο προφυλάξεων COVID-19 στον κόσμο δεν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη να στηριχθούμε στον Θεό», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη σε μια εκστρατεία στο Γκρίνβιλ της Βόρειας Καρολίνας.

«Μάσκες, χωρίς μάσκες, τα πάντα, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά νά ξέρετε, ότι εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια από το (Μεγάλο) Αφεντικό, χρειαζόμαστε βοήθεια από το Αφεντικό, αυτό συμβαίνει, χρειαζόμαστε βοήθεια...», είπε ο Τραμπ, δείχνοντας στον ουρανό καθώς ένα μέλος του κοινού φώναζε «αμήν».

---«Κάποιος μου είπε τις προάλλες, Είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο με μεγάλη διαφορά”, κι΄εγώ τού είπα:

--- “Όχι δεν είμαι εγώ αυτός”.

---“Τότε ποιός είναι;” με ρώτησε. Είπα,

---“ο Ιησούς Χριστός !”

Εγώ δεν παρασύρομαι σε τέτοια διλήμματα. Και επιτρέψτε μου να κοιτάω ψηλά στον ουρανό λέγοντας..”Δεν τον πλησιάζω καν τον Ιησού Χριστό !”»

+++++++++++++++++++++++++++

 

Ο Τραμπ υποσχέθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας του να σταματήσει τη «ριζοσπαστική κατήχηση» των αριστερών δασκάλων και καθηγητών στους μαθητές των σχολείων. «Θα σταματήσουμε τη ριζοσπαστική κατήχηση των μαθητών μας και θα αποκαταστήσουμε την πατριωτική εκπαίδευση στα σχολεία μας.

Θα διδάξουμε στα παιδιά μας να αγαπούν τη χώρα τους, να τιμούν την ιστορία μας και να σέβονται πάντα τη μεγάλη Αμερικανική σημαία μας. Και θα ζήσουμε με τα διαχρονικά λόγια του εθνικού μας συνθήματος “In God We Trust” (Εμπιστευόμαστε Τον Θεό), και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».Είπε ακόμη:

«Αφαίρεσαν τη λέξη Θεός από την έννοια ‘Υπόσχεση Αφοσίωσης’, την μετέτρεψαν σε κάτι τελείως αφηρημένο και το επανέφεραν λέγοντας «Όχι, όχι. Ποτέ δεν το εννοούσαμε με τον παραδοσιακό τρόπο», μετά το ξανα-ακύρωναν αρκετές άλλες φορές, και όλο προς τα εκεί το πηγαίνουν, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί, ούτε καν θα πλησιάσουν ποτέ τον στόχο αυτόν. Για χρόνια είχατε πρόεδρο που απολογούνταν για την Αμερική, τώρα έχετε πρόεδρο που πολεμάει για την Αμερική.»

Ως πρόεδρος, ο Τραμπ έχει εργαστεί για να αντιταχθεί στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση της άμβλωσης και της βιομηχανίας των αμβλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης και της επέκτασης της Πολιτικής της Πόλης του Μεξικού (η οποία απαγορεύει την εξωτερική βοήθεια σε ομάδες άμβλωσης), απέκλεισε οργανώσεις που εμπλέκονται στην άμβλωση από τα κεφάλαια οικογενειακού προγραμματισμού, και ενέκρινε τη νομοθεσία για την πλήρη αποχρηματοδότηση της προγραμματισμένης πατρότητας και την απαγόρευση της καθυστερημένης άμβλωσης, καθώς και προτεραιότητα προστασίας των θρησκευτικών ελευθεριών.

Αντίθετα, ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden κάνει εκστρατεία για ένα σχέδιο, για την κατοχύρωση της “άμβλωσης χωρίς περιορισμούς”, σε ομοσπονδιακό νόμο σε βάρος των φορολογουμένων, και έχει δηλώσει την αντίθεσή του στις πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου που έχουν διαφυλάξει τις θρησκευτικές ελευθερίες των χριστιανικών οργανώσεων, όπως η Καθολική Little Sisters of the Poor.

πηγή:

 lifesitenews.com https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/10/blog-

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/10/blog-

 

Τι έκανε ο Τράμπ μέσα σε 3 ½ χρόνια

(Προς όσους «ενημερώνονται» μόνο από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης -- ΜΜΕ )

 

Α. Παγκόσμια

Είναι κατά της Παγκοσμιοποίησης και της πανθρησκείας και υπέρ της Εθνικής ανεξαρτησίας των λαών και της ανεξιθρησκείας

Ειρήνη στη Μέση Ανατολή

Ειρήνη στη Συρία

Ειρήνη στην Ουκρανία

Ειρήνη μεταξύ Β. Και Ν. Κορέας και τού Δυτικού κόσμου

Εξάλειψη τού Ισλαμικού κράτους ISIS

 

Εξαναγκασμός των υπολοίπων χωρών τού ΝΑΤΟ να συνεισφέρουν το μέρος που τούς αναλογεί, γιατί μόνο οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Τουρκία τηρούσαν τις υποχρεώσεις τους

Έλεγχο τού Ισραήλ με μετάθεση της πρεσβείας των ΗΠΑ απο το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ

Συμφιλίωση Αράβων και Ισραήλ

 

Ο πρώτος πρόεδρος του πλανήτη που δεν υποκλίθηκε στην Ελισάβετ.

Ανελέητο κυνηγητό και συλλήψεις παιδοκτόνων παιδόφιλων και σατανιστών σε όλο τον δυτικό κόσμο καθώς και αυτών που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Εκτέλεση των αρχηγών τρομοκρατικών οργανώσεων

Έλεγχο τού πυρηνικού προγράμματος τού Ιράν μαζί με Ρωσία

 

Φρένο στην ληστρική εμπορική επέλαση της Κίνας με

πολλούς τρόπους

Καλές σχέσεις με όλες τις ηγεσίες τού πλανήτη

Εξέθεσε τον ΠΟΥ ( Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας )  και την Κίνα που ευθύνονται για την εξάπλωση τού ιού της γρίππης

Έστειλε και στέλνει τά ειδικά μηχανήματα αναπνευστήρες σε όποια χώρα είχε και έχει ανάγκη

Ξεκλείδωσε 2000 πατέντες που είχαν κλειδωμένες οι παγκοσμιοποιητές και αφορούν την υγεία και την ενέργεια.

Σταμάτησε τούς εγκληματικούς ψεκασμούς που έκανε το ΝΑΤΟ απο αέρος σε όλο τον κόσμο

 

Β. Στην χώρα του

Το σημαντικό είναι ότι είναι ο μόνος πρόεδρος μετα από πολλά χρόνια που δεν ανήκει σε καμμία οργάνωση, λέσχη ή αίρεση και οι οποίες τον πολεμάνε με νύχια και με δόντια.

Έφερε πίσω τις επιχειρήσεις και τα εργοστάσια που είχαν φύγει και είχαν πάει Μεξικό, Κίνα, κά

Έκλεισε καλή συμφωνία και για τα τρία μέρη με το Μεξικό και τον Καναδά

Ανέβασε την οικονομία σε αριθμούς ρεκόρ

Μείωσε τη φορολογία των μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων 20%

Μείωσε τα φάρμακα από 50% -70%

Μείωσε την φορολογία εισοδήματος

Μείωσε την ανεργία των γυναικών στα κατώτερα των τελευταίων 70 ετών

Μείωσε την ανεργία των αφροαμερικάνων, ισπανόφωνων και ασιατών στα χαμηλότερα στην ιστορία

Μείωσε μισθούς κρατικών λειτουργών που ήταν υπερβολικοί

Φρόντισε τις πόλεις και τις γειτονιές με οργανώσεις πολιτών

Φρόντισε τούς βετεράνους τού στρατού που ήταν παραπεταμένοι

Έδωσε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που φυλακίσθηκαν για πταίσματα και πλημμελήματα και χαρτί για να μπορούν να βρούν δουλειά.

 

Φρόντισε το σύστημα υγείας όσο τού επέτρεπαν οι αντίπαλοι του για όλους τούς πολίτες

Ενίσχυσε τις γυναίκες δίνοντάς τους θέσεις κλειδιά στην κοινωνική μέριμνα

Έβαλε ένα τέλος στην εισροή συμμοριών, εμπόρων ναρκωτικών, παιδιών και λευκής σαρκός και λαθρομεταναστών από τα σύνορα με το Μεξικό, φτιάχνοντας το τείχος που προχωράει έχοντας καλύψει ήδη 280 μίλια και ενισχύοντας την συνοριοφυλακή.

 

Είναι υπέρ των μεταναστών που περνάνε με τον νόμιμο τρόπο και κατα της ανεξέλεγχτης λαθροεισβολής

Αύξησε τον αριθμό των δικαστών για να μην λιμνάζουν οι υποθέσεις και σταμάτησε το συλλαμβάνω και αφήνω ελεύθερο για τούς λάθρο και τούς εγκληματίες

 

Τα έβαλε με το βαθύ κράτος που τον πολεμάει ακόμη

Πήρε τον έλεγχο της FEDERAL RESΕRVE που είναι θετικό και για τον πλανήτη γιατί οι Ρότσιλντ δεν μπορούν πλέον να τυπώνουν δολλάρια αέρα

Τα έβαλε με τη Μαφία, τα Καρτέλ ναρκωτικών και όπλων και με την σκληρώτερη εγκληματική οργάνωση MS 13 όπου έχουν συλληφθεί πάνω από 16.000 άτομα

 

Τα έβαλε με το λόμπι των φαρμακοβιομηχανιών που πλουτίζαν με αστρονομικές τιμές στα φάρμακά τους

Με την καραντίνα ενίσχυσε και ενισχύει όλους τούς πολίτες με επιδόματα που μέσο όρο φθάνουν τα 300 δολλάρια την εβδομάδα

Έκανε γενική εκκαθάριση των υπογείων βάσεων στις ΗΠΑ (αλλά και στην Δύση γενικότερα) σώζοντας χιλιάδες παιδιά-σκλάβους που προορίζονταν για βιασμούς, δολοφονίες και τροφή για τούς σατανιστές και που περιθάλφθηκαν στα δύο μεγάλα πλοία στην Ν. Υόρκη και στην Καλλιφόρνια.

 

Για εκείνους που θεωρούν ότι ο Τράμπ δεν θα ενισχύσει την Ελλάδα, μόλις ακούστηκε κάτι για απευθέρωση τού Αμερικάνου πάστορα από την Τουρκία, αφέθησαν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που ήταν αιχμάλωτοι.

 

Απο την πρώτη στιγμή τα έβαλε με τα ΜΜΕ ονομάζοντάς τα Ψεύτικες Ειδήσεις (FAKE NEWS) και τα οποία τον πολεμούν διαρκώς.

Στις 3 Ιουλίου ενεργοποίησε τον νόμο NESARA και η ανακούφιση θα ακολουθήσει σε όλο τον πλανήτη

Είναι πολλά ακόμη που έχει κάνει για τούς πολίτες και τη χώρα του που δεν χωράνε εδώ.

Οι πηγές τού άρθρου είναι απο πρώτο χέρι μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του, συνεντεύξεις, υπογραφές προεδρικών διαταγμάτων, συναντήσεις με ηγέτες ξένων κρατών και αναφορές από επίσημους φορείς. Εσείς ακόμη νομίζετε ότι ο Τράμπ είναι ρατσιστής, τρελλός και φασίστας ?

WWG1WGA

 

ΥΓ

Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πρόεδρος της νεότερης ιστορίας των ΗΠΑ που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ στην θητεία του !!

Δεν είναι τυχαίο που τον κυνηγούν αλύπητα οι νεοταξίτες εθνομηδενιστές, «αρχοντες της Παγκοσμιοποίησης», πιστοί υπηρέτες του διαβολου.

(Ήταν ένα άρθρο τού Δημήτρη Ζαχαράκη)