PLOTKINemvolio

 

Stanley Plotkin[1], ένας μεταπολεμικός ψυχρός Ναζί, Eβραϊκής καταγωγής στήν ώρα τής Δικαστικής ανάκρισης...

Αυτές τίς ομολογίες ύπαρξης ιστών εμβρύων στά εμβόλια οι δικοί μας φωστήρες πολιτικοί, βιοηθικοί, γιατροί, ακόμη και "παντογνώστες" Εκκλησιαστικοί λένε πώς δεν υπάρχουν παρά μόνο σε ψεκασμένες θεωρίες συνομωσιολόγων...

Καί το κάνουν αυτό γιατί άν το παραδεχθούν θα είναι αναγκασμένοι να διαχωρίσουν τήν θέση τους καί την εμπλοκή τους από τούς φίλους τους τούς πολιτικούς, από την κάλυψή τους και την προστασία τους όχι από τον Χριστό αλλά καί "από τών Σωμάτων Ασφαλείας" όπως τόν τελευταίο καιρό κάποιος ευφυής Μητροπολίτης κότσαρε μετά τίς ευχές στά "ειρηνικά" υπέρ του φιλοχρίστου ( ; ) Στρατού.

Καί άς λένε στίς δημόσιες προσευχές τους κάτι και περί Θεού...

Προφανώς δεν το εννοούν, γιατί άν το εννοούσαν θα έψαχναν, θα ρώταγαν, θα γύριζαν γή και ουρανό ανάποδα να βρούνε την Αλήθεια  καί δεν θα άκουγαν μόνο τούς καλοπληρωμένους "ειδικούς" τής κυβέρνησης...  

 

Μετά από αυτά που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο, μη περιμένουμε να μας λυπηθεί ο Θεός…



https://youtu.be/7Hd_NqwLa7M

 




 

Οι Ιουδαίοι γονείς του  Lee και Joseph Plotkin μετανάστευσαν από την Αγγλία αλλά αυτός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη New York City.  Δείτε τον στην ανάκριση πόσο παγερός είναι, συναισθηματικά αμέτοχος.

Περιγράφει ιατρικά εγκλήματα στη σάρκα εκτρωμένων εμβρύων, σε φυλακισμένες μανάδες και τα παιδιά τους, σε εξαθλιωμένους κατοίκους της Αφρικής όπως στο Βελγικό Κογκό εν πλήρη αταραξία

Μόνη αντίδραση αυτού του ιατρού δήμιου στον ανακριτή τα νευρικό παίξιμο των δακτύλων του δεξιού του χεριού...

+++++++++++++++++++++

 

Και όλα αυτά τα εγκλήματα ομολογεί ότι τα έκανε τη δεκαετία του 1960, μόλις 29 χρόνια μετά την τρομακτική εμπειρία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Αποδεικνύοντας έτσι πως αυτός ο αμετανόητος καί αλαζών άνθρωπος για λόγους κέρδους, φιλοδοξίας, εγωισμού και αδιαφορίας για τον πλησίον είναι ικανός ομνύοντας στον αρχηγό του τον Διάβολο να προβεί σε ότι πιο ανήθικο, διεφθαρμένο και εγκληματικό γίνεται.

Αυτή είναι η Δύση και οι γιατροί του Ροκφέλερ αγαπητοί. καταλαβαίνετε τώρα σε ποιο βαθμό ιατρικής διαφθοράς έχουν φτάσει στην εποχή μας με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DNA οι σύγχρονοι Μέγκελε.

Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι διαφθορά και η ανηθικότητα των γενετιστών, των μοριακών βιολόγων, μοριακών ανοσολόγων έχει φτάσει στο ύψιστο σημείο μέχρι νεκροφιλίας...

Να γιατί όσον αφορά τον εμβολιασμό μεγάλων και μικρών, παρά τους θανάτους χιλιάδων πολιτών καθαρά από εμβόλια και όχι από κόβιντ, δεν κάνουν πίσω αλλά διαφημίζουν τα σατανικό έργο τους δικαιολογώντας με απόλυτη αυθάδεια πως το κάνουν για να σώσουν δήθεν την ανθρωπότητα ( τούς έπιασε ο πόνος βλέπεις μετά την ανεργία και τίς απολύσεις πού κάνουν στον κόσμο με παιδιά και οικογένειες ), από μια επιδημία γρίπης με θνητότητα από 0,03 έως 0,08 και με τα εμβόλια η θνητότητα νά ανεβαίνει στο 1,16%.

Όμως αυτό δεν συγκινεί κανένα, ούτε και τους δικούς μας ιατρούς πχ την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, τους ιατρικούς Συλλόγους και τον ΠΙΣ και φυσικά κανέναν από την υψηλή ιεραρχία της Εισαγγελίας, ή το ΣΤΕ. ( Γιατί άραγε;)

[1]Ένορκη κατάθεση του Stanley Plotkin πρώην συμβούλου της Moderna, Pfizer, Sanofi κλπ στον Αμερικανό δικηγόρο Aaron Siri τον Ιανουάριο του 2018 όπου εκεί αποκάλυψε ότι εκτρώνονται και κατατεμαχίζονται έμβρυα προκειμένου να παραχθούν εμβόλια.

Ο ίδιος ομολογεί ότι σε μία μόνο περίπτωση χρησιμοποίησε στο εργαστήριό του 76 εκτρωμένα έμβρυα ηλικίας τουλάχιστον τριών ενδομήτριων μηνών.

https://evaggelatos.com/?p=21937