poreia GEORGIA

Χιλιάδες πολίτες, στην Γεωργία, με την Εκκλησία της Γεωργίας μπροστά, διαμαρτύρονται & δεν επιτρέπουν να γίνει παρέλαση «υπερηφάνειας» ( ; ) των ομοφυλοφίλων…

https://youtu.be/QBshyyKQQoY

 

 «  ΟΡΘΟΔΟΞΟ  ΒΗΜΑ »

 

 

 

Χιλιάδες πολίτες, στην Γεωργία, με τους ιερεις και μοναχούς φτάνουν έξω από το  Κοινοβούλιο της χώρας, και διαμαρτύρονται για την παρέλαση των ομοφυλοφiλων.

Ενάντια στην παρέλαση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Γεωργίας !

Ενάντια στη διεξαγωγή της παρέλασης αυτης, που χρηματοδοτουν και προωθουν παγκοσμίως οι σατανικες δυνάμεις είχε ταχθεί και ο Γεωργιανός πρωθυπουργός, Ηρακλη Γκαριμπατσβίλι και είπε:

«Η πραγματοποίηση μίας ονομαζόμενης Gay Pride δεν είναι κάτι λογικό, διότι δημιουργεί απειλή σύγκρουσης μεταξύ των πολιτών», είπε κατά την διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες πορείες «δεν είναι αποδεκτές για μεγάλο μέρος της γεωργιανής κοινωνίας».

Ο Πατριάρχης Γεωργίας διαμαρτύρεται

Με επιστολή του προς το Δημαρχείο, που στήριζε αυτή την εκδήλωση, ο Πατριάρχης Γεωργίας, μεταξύ άλλων αναφέρει: »Όλες οι θρησκείες και η επιστήμη (ψυχολογία, ιατρική) αναγνωρίζουν την ομοφυλοφιλία ως ανωμαλία και ψυχική ασθένεια... Η πλειοψηφία των πολιτών της Γεωργίας, δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συναντήσεις».

Σύμφωνα με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας, οι αρχές πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις της πλειοψηφίας των συμπατριωτών και να ακυρώσει την παρέλαση των ομοφυλοφίλων.

Ωστόσο, το Δημαρχείο είχε άλλη άποψη και αποφάσισε μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών να διεξαχθεί κανονικά η παρέλαση των gay.”

Ο λαός της Γεωργίας με τον ιερό κλήρο μπροστά διαλύει αυτη την παρελαση της ανωμαλίας

Κρατώντας πλακάτ και πανό με σύνθημα »Σταματήστε την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στη Γεωργία», ανάγκασαν του γκεϊ ακτιβιστές να το βάλουν στα πόδια και να μην μπορέσουν να παρελάσουν...

Οταν υπάρχουν αληθινοί Επίσκοποι ο πιστος λαος ακολουθεί και δεν μπορουν να ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια οι Παγκοσμιοποιητές, που καταργουν τις Εθνικές παρελάσεις και τις αντικαθιστούν με παρελάσεις ανωμαλίας...

++++++++++++++++++

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=96212#more-96212