NIKH2

 

  Παπαδάκης, δημοσιογράφος : « Ποιός είσθε κύριε Νατσιέ με τήν ΝΙΚΗ σας ; »

 
 Ορθόδοξο  ΒΗΜΑ… 




Αυτούς τους οπαδούς της «ΝΙΚΗΣ» αποκαλείς παραπάνω ως «σκοταδιστές» κύριε Μητσοτάκη; Κι΄ εσύ με την αλαζονία πού σε διακρίνει πεφυσιωμένος από την πρόσκαιρη Εξουσία και τα ψευτο-ταπεινολογήματα πού λές, ξεγελώντας τους αφελείς ίσα για να πάρεις την ψήφο τους, μήπως και θεωρείς τον εαυτό σου «φωτισμένο» και «φωτιστή» των υπολοίπων Ελλήνων;

Πού το βρήκες εσύ το φώς, κύριε Μητσοτάκη και η παρέα σου, το οποίο μόνο ο Χριστός το δίνει, σύμφωνα και με τον Αληθινό και αψευδή Λόγο Του:

«Εγώ ειμί το φώς του κόσμου, ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ, οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ’ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς » (Ευαγγέλιο κατά Ιωάννη, Θ΄ 12-13)

Αλήθεια, εσύ, τι πραγματική καί οργανική σχέση έχεις με τον Χριστό για να μπορείς να μιλάς για φώς και Αλήθεια κύριε Μητσοτάκη; Ντροπή σου το λιγότερο  !


Στάδιο Ειρήνης και φιλίας: μέρος από την ομιλία προέδρου της «ΝΙΚΗΣ»


 
https://youtu.be/kO_78Jzf1H0

ΕΚΤΑΚΤΟ – Καραγιάννης της EKKLHSIAS ONLINE: Οί προβοκάτσιες κατά του κόμματος ΝΙΚΗ…





Πατριωτικό  κόμμα  « ΝΙΚΗ »:

Πλήθος κόσμου υπήρξε στην εκδήλωση του κόμματος ΝΙΚΗ πού έγινε τήν Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τι είπε στην ομιλία του ο Πρόεδρος Δημήτρης Νατσιός.

«…Γι αυτό και πολεμηθήκαμε, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, άμα είσαι καλός, που ναι οι εχθροί σου λέει ο ποιητής, η δύναμη της ΝΙΚΗΣ είναι η ποιότητα, η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα, η επάρκεια, το ήθος, η φιλοπατρία και η πίστη στο Θεό.

Φοβούνται ακριβώς μην μπούμε στη ΒΟΥΛΗ, άνθρωποι που θα τους ελέγχουμε με τη ζωή, την παρουσία, και τον λόγο μας...

++++++++++++++++++++

Η πίστη είναι βίωμα, εκ κοιλίας μητρός μάθαμε την πίστη μας. Θυμάμαι τη μάνα μου, κάθε πρωί θυμιάτιζε, φώναζε τις γειτόνισσες και έπινε καφέ με την Παναγία, θυμιάτιζε το εικόνισμα της Παναγίας. Κάθε Κυριακή, πολύτεκνη οικογένεια, μας πήγαινε στην Εκκλησιά του χωριού και μας κοινωνούσε.

Σαν δάσκαλος κάθε Κυριακή με την άδεια των γονέων έπαιρνα τα παιδιά από το χεράκι πηγαίναμε στον Άγιο Δημήτριο στην ενορία μας, εκκλησιαζόμασταν, κοινωνούσαμε, πρώτος εγώ, να βλέπουν τα παιδιά, να δίνω το παράδειγμα.

Έμεινε αποτύπωμα πάνω στα παιδιά.

Σε άλλο σημείο ο Πρόεδρος της Νίκης σημείωσε: ΄΄Θα φτιάξουμε εκκλησάκι στα γραφεία μας στη Βουλή΄΄ καταχειροκροτούμενος από Ιερείς και λαικούς που ήρθαν στην εκδήλωση στο ΣΕΦ.

Προ του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ μίλησαν υποψήφιοι του κόμματος στις εκλογές με πρώτο τον τέως Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κύριο Γεώργιο Αποστολάκη.

Ιδιαίτερο χειροκρότημα εισέπραξε και ο υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ βουλευτής στη Β2 Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Βορύλλας.

 

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/niki-d-natsios-thymame-ti-mana-mou-kathe-proi-thymiatize-epine-kafe-me-tin-panagia-tha-ftiaxoume-ekklisaki-sti-vouli/