AstraZen

 

Γίναμε ο αποδιοπομπαίος τράγος τής Ευρώπης, χώρα για πούλημα και ξεπούλημα. Τό ρίξαμε στα εμβόλια και στίς μάσκες και δεν βλέπουμε το ύποπτο τής υπόθεσης καί την συγκάλυψη και τό "σκέπασμα" πού κάνουν στούς θανάτους από εμβόλια. Μιλάνε μόνο για θανάτους από κόβιντ καί σχεδόν κανένα θάνατο από παρενέργεια εμβολίου !

Είναι πολλά τα λεφτά πράγματι, καί τί κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια...

Δυστυχώς όμως εδώ στην χώρα μας η απάντηση είναι πάντα στερεότυπη : «ήτανε να το πάθει και τόπαθε ».

Αν δεν το έκανε όμως, θα ζούσε !


Με τέτοιες λοιπόν ανόητες απλοποιήσεις : «ήτανε να το πάθει καί τόπαθε...», ή, «όλα τα φάρμακα έχουνε παρενέργειες ακόμη και το depon» έχει, προσπαθούνε να αποκοιμίζουν τον λαό να δέχεται αδιαμαρτύρητα να γίνεται πειραματόζωο απέναντι στην κυβέρνηση και στις φαρμακευτικές εταιρείες λές και ο άνθρωπος είναι ινδικό χοιρίδιο ( γουρουνάκι), ή, ποντίκι, για να κάνουν επάνω του πειράματα εταιρείες και κυβέρνηση !

Και δυστυχώς αυτή την ητοπαθή τακτική την προβάλλουν σήμερα, τήν αποδέχονται, και το χειρότερο τήν προωθούν ακόμη και Μητροπολίτες , θεολόγοι, και παπάδες τάχατες από «αγάπη» στον συνάνθρωπο…

 

1 Ιουλίου 2021 06:07

Παγκόσμιο ποσοστό πραγματικού εμβολιασμού 10,8%,

ΗΠΑ 46%,

U.K. 62,4%,

Γερμανία 37%,

Γαλλία 30% ,

Ιταλία 31%,

Ελλάδα 35%

https://kourdistoportocali.com/news-desk/pagkosmio-pososto-emvoliasmoy-10-8-ipa-46-u-k-62-4-germania-37-gallia-30-italia-31-ellada-35/ 

+++++++++++++++++++++++++


Άς δούμε όμως τί συνέβη στήν Νορβηγία...

 

"...Aποζημιώσεις σε τρεις, τουλάχιστον, περιπτώσεις εμβολιασμένων με το σκεύασμα της AstraZeneca που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες, θα καταβάλλει η κυβέρνηση της Νορβηγίας, μέσω του Νορβηγικού Συστήματος Αποζημιώσεων Ασθενών (NPE), ενώ την ίδια στιγμή, δεκάδες άλλοι εμβολιασμένοι περιμένουν την κατάληξη των δικών τους περιπτώσεων.

Την ανακοίνωση εξέδωσε το ίδιο το NPE, το οποίο επιβεβαίωσε επίσημα πως το εμβόλιο της AstraZeneca -η χορήγηση του οποίου έχει απαγορευτεί στη Νορβηγία- σχετίζεται με σοβαρές περιπτώσεις θρόμβων στα άτομα που καλείται να αποζημιώσει, το ένα εκ των οποίων έχασε τη ζωή του.

Μεταξύ των τριών ατόμων που υπέφεραν μετά τους εμβολιασμούς, ήταν εργαζόμενοι στον τομέα Υγείας, οι οποίοι είχαν προτεραιότητα να εμβολιαστούν.

Δύο γυναίκες νοσηλεύτηκαν τον Μάρτιο και μία από αυτές, που ήταν κοντά στα 40, κατέληξε.

Ο τρίτος, ένας άντρας κοντά στα 30, εξακολουθεί να παρουσιάζει σοβαρές ανοσολογικές αντιδράσεις.

Το ακριβές ποσό της αποζημίωσης δεν έχει ακόμα οριστεί, σύμφωνα με τον διευθυντή του NPE, ο οποίος πρόσθεσε πως ο οργανισμός θα προσφέρει επιπλέον χρήματα στην οικογένεια της γυναίκας που πέθανε, για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της.

Συνολικά, στη Νορβηγία έχουν κατατεθεί 77 αιτήματα για αποζημίωση που σχετίζονται με παρενέργειες εμβολίων κατά της Covid.

Πάνω από 50 αφορούν την AstraZeneca, ενώ υπάρχουν επίσης αναφορές και για τα Pfizer και Moderna.

Οκτώ από τα 77 αιτήματα σχετίζονται με θανατηφόρες περιπτώσεις.

 

https://www.tribune.gr/world/news/article/757206/h-norvigia-apozimionei-emvoliasmenoys-me-sovares-parenergeies-meta-to-astrazeneca.html

===================================

40 τα περιστατικα μυοκαρδιτιδας και περικαρδιτιδας στην Ελλαδα συμφωνα με το OPEN

Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ανθρώπους που πήραν μέρος στις δοκιμές των εμβολίων COVID και είτε έμειναν ανάπηροι, είτε έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες

 

Η 12χρονη Maddie de Garay από το Οχάιο μετά τη 2η δόση της Pfizer κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι

29 Ιουνιου 2021 21:06

Σε 40 ανέρχονται τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, τα 33 περιστατικά έχουν καταγραφεί μετά τους εμβολιασμούς με mRNA εμβόλια, δηλαδή της Pfizer και της Moderna. Tα 6 περιστατικά αφορούν το εμβόλιο της AstraZeneca και 1 περιστατικό έχει καταγραφεί μετά τον εμβολιασμό με Jonhson & Jonhson.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού όλα τα περιστατικά «έχουν πάει καλά».

Κι αν αυτό συνέβη στην Ελλάδα και θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί και να ευγνωμονούμε τους συνανθρώπους μας οι οποίοι έλαβαν μέρος στις κλινικές δοκιμές των εμβολίων και αρκετοί από αυτούς έχουν μείνει ανάπηροι ενώ τουλάχιστο 6.000 έχουν χάσει τη ζωή τους μετά το εμβόλια.

 

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-WI) πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για να συζητήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID – δίνοντας σε άτομα που έχουν «αγνοηθεί επανειλημμένα» από την ιατρική κοινότητα μια πλατφόρμα για να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Η ομάδα που μίλησε συγκροτήθηκε από τον Ken Ruettgers, έναν πρώην επιθετικό της Green Bay Packers, του οποίου η σύζυγος υπέστη ανεπιθύμητη αντίδραση μετά τη λήψη εμβολίου COVID. Ο Ruettgers, που ζει τώρα στο Όρεγκον, ξεκίνησε έναν ιστότοπο για να ενημερώσει την ιατρική κοινότητα σχετικά με τις αντιδράσεις του εμβολίου COVID.

«Είμαστε όλοι υπέρ του εμβολίου», δήλωσε ο Johnson κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου.

Στην πραγματικότητα, ο Johnson έχει κάνει κάθε εμβόλιο γρίπης από τη γρίπη των χοίρων, είναι ενημερωμένος για όλα τα εμβόλια του και ήταν τεράστιος υποστηρικτής της λειτουργίας Warp Speed, αν και δεν έχει κάνει το εμβόλιο COVID επειδή έχει ήδη περάσει COVID. Ο Johnson είπε ότι στόχος του ήταν να παρέχει μια πλατφόρμα για αυτά τα άτομα που τραυματίστηκαν από εμβόλια COVID, έτσι ώστε η ιατρική κοινότητα και τα γενικά μέσα ενημέρωσης να τα αναγνωρίσουν και να φτάσουν στη βασική αιτία – για να βρουν μια λύση για αυτά τα προβλήματα.

Ο Johnson υποστήριξε ότι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πάσχουν από σημαντικές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, ανησυχεί για «αυτή τη μικρή μειονότητα που πάσχει από σοβαρά συμπτώματα». Το CHD καλεί την FDA να βγάλει τα εμβόλια COVID από την αγορά – Πέντε άτομα από όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή του Pfizer, συμμετείχαν στο συνέδριο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Milwaukee. Περιέγραψαν τις αντιδράσεις τους στα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών, καρδιακών και γαστρεντερικών προβλημάτων, εξουθενωτικών προβλημάτων υγείας και νοσηλείας.

Ανάμεσά τους ήταν η Maddie de Garay από το Οχάιο, η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά στη δοκιμή εμβολίων Pfizer όταν ήταν μόλις 12 χρόνων. Στις 20 Ιανουαρίου, η Maddie έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID ως συμμετέχουσα στην κλινική δοκιμή για 12 έως 15 ετών- και τώρα είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Γιατί δεν επιστρέφει στη φυσιολογική της κατάσταση; Ήταν εντελώς καλά πριν από αυτό », είπε η Stephanie de Garay, μητέρα της Maddie. Προσφέρθηκε εθελοντικά στη δοκιμή εμβολίων Pfizer «για να βοηθήσει όλους τους άλλους και δεν την βοηθούν τώρα . Πριν πάρει η Maddie την τελική δόση του εμβολίου, ήταν υγιής, τα έπαιρνε όλα ‘A’, είχε πολλούς φίλους και είχε ζωή. ”

Μόλις έλαβε τη δεύτερη δόση, η Maddie ένιωσε αμέσως πόνο στο σημείο της ένεσης και τις επόμενες 24 ώρες εμφάνισε σοβαρό πόνο στην κοιλιά και το στήθος, δήλωσε η de Garay στην εκδήλωση τύπου. Η Maddie είπε στη μητέρα της ότι ένιωθε ότι η καρδιά της έσπασε μέσα από το λαιμό της και είχε οδυνηρά ηλεκτρικά σοκ στο λαιμό και τη σπονδυλική της στήλη που την ανάγκασαν να περπατάει καμπουριαστή. Οι γονείς της Maddie την πήγαν στα επείγοντα σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή νοσοκόμου της δοκιμής εμβολίων. Έγιναν εργαστηριακές εξετάσεις, ελέγχθηκε για σκωληκοειδίτιδα, έλαβε ενδοφλέβια φάρμακο και στάλθηκε στο σπίτι. Η διάγνωση στο εξιτήριο αναφέρει «αρνητική επίδραση αμέσως μετά το εμβόλιο» Η κατάσταση της Maddie συνέχισε να επιδεινώνεται. Τους επόμενους δυόμισι μήνες ο κοιλιακός, μυϊκός και νευρικός πόνος της έγινε αφόρητος, είπε η μητέρα της.

Ανέπτυξε γαστροπάρεση, ναυτία και έμετο, ακανόνιστη αρτηριακή πίεση, απώλεια μνήμης, ομίχλη εγκεφάλου, πονοκεφάλους, ζάλη, λιποθυμία, επιληπτικές κρίσεις, λεκτικά και κινητικά τικ, προβλήματα εμμηνορροϊκού κύκλου, απώλεια αίσθησης από τη μέση προς τα κάτω, απώλεια ελέγχου του εντέρου και της ουροδόχου κύστης και της τοποθέτησαν ρινογαστρικό σωλήνα επειδή έχασε την ικανότητά της να τρώει.

Σε ένα σημείο οι γιατροί προσπάθησαν να εισαγάγουν τη Maddie σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι είχε μια νευρολογική κατάσταση που προκαλείται από άγχος, εξήγησε η μητέρα της.

Τότε ήταν που βρήκαν και άλλους που αντιμετώπιζαν παρόμοιες ανεπιθύμητες ενέργειες που τους συνέδεσαν με επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που ερευνούσαν τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια. Η μητέρα της Maddie είπε ότι η κόρη της – που καθόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε αναπηρικό καροτσάκι – είχε πάει στα επείγοντα εννέα φορές, νοσηλεύτηκε τρεις φορές και έχει περάσει δύο μήνες στο νοσοκομείο.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να τη δουν, να την ακούσουν και να την πιστέψουν τη Maddie γιατί δεν ήταν έτσι. Και θέλουμε να πάρει τη φροντίδα που χρειάζεται απεγνωσμένα, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό », δήλωσε η de Garay.

Μία άλλη συμμετέχουσα στη συνέντευξη τύπου ήταν η Cheryl Reuttgers. Ήταν στην πρώτη φάση της διάθεσης εμβολίων στο Όρεγκον. Τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης της Moderna, αντιμετώπισε σοβαρές νευρολογικές επιπλοκές, οι οποίες οδήγησαν στη διάγνωση της «αυτοάνοσης-νευροπάθειας που προκαλείται από εμβόλιο» και σκλήρυνσης κατά πλάκας.

«Αυτοί οι τραυματισμοί του εμβολίου είναι πραγματικοί, αλλά οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές οι αντιδράσεις υπάρχουν και πρέπει να ερευνηθούν », δήλωσε η Cheryl. Η Cheryl είπε ότι είναι υπέρ του εμβολίου, υπέρ της επιστήμης και εν επιγνώσει συναινούσα και ζήτησε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) να αναγνωρίσουν τους νευρολογικούς τραυματισμούς που προκαλούνται από τα εμβόλια COVID.

Η Candace Hayden από το Michigan έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου COVID της Moderna στις 2 Μαρτίου και μια δεύτερη δόση στις 30 Μαρτίου.Στις 18 Απριλίου, η Hayden άρχισε να βιώνει νευρολογικά συμπτώματα και παρέλυσε μερικώς από το στήθος της προς τα κάτω. Είπε: «Η ιατρική μου ομάδα στο νοσοκομείο αρνήθηκε να συσχετίσει την κατάστασή μου με το εμβόλιο και τους ζήτησα επανειλημμένως να το αναφέρουν στο VAERS [Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων], αλλά δεν νομίζω ότι το έκαναν.

Το να βρεθούμε όλοι εμείς είναι κάτι που ξεπερνά τη φαντασία μου, αλλά η ιατρική κοινότητα αρνείται να θέσει όρια και να αναγνωρίσει ότι οι άνθρωποι υποφέρουν από παρόμοιες παρενέργειες. «Ο επικεφαλής της ιατρικής μου ομάδας μου είπε ότι πρέπει να συνηθίσω να είμαι ανάπηρη. Ζητάμε να μας δουν. Ζητάμε να μας ακούσουν. Και ζητάμε να μας πιστέψουν.»

Η Kristi Dobbs είναι μία 39χρονη ειδικός οδοντιατρικής υγιεινής από το Μισσούρι που έλαβε το εμβόλιο Pfizer COVID τον Ιανουάριο. Αμέσως μετά τον εμβολιασμό, η Dobbs παρουσίασε παραισθησία, ταχυκαρδία και προβλήματα εμμήνου ρύσεως. Η Dobbs ανέφερε τα συμπτώματά της στο V-safe, το CDC, το FDA, τη Pfizer, δύο ερευνητικά ινστιτούτα και πολλά πανεπιστήμια.

«Μέχρι σήμερα, η ιατρική κοινότητα παραμένει αμήχανη και δεν μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία μου», δήλωσε η Dobbs. «Ελπίζω ότι οι περιπτώσεις μας θα ερευνηθούν και θα μελετηθούν». Η Dobbs πρόσθεσε ότι θα έδινε οτιδήποτε για να επιστρέψει στις 17 Ιανουαρίου πριν εμβολιαστεί.

Η Brianne Dressen είναι δασκάλα προσχολικής ηλικίας από τη Γιούτα, η οποία έλαβε το εμβόλιο COVID της AstraZeneca κατά τη διάρκεια μιας κλινικής δοκιμής τον Νοέμβριο του 2020. Έκτοτε, έχει βιώσει εκτεταμένες ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο που οδήγησαν σε ιατρικό λογαριασμό άνω των 250.000 $.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του VAERS, υπήρξαν συνολικά 387.087 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά από εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 6.113 θανάτων και 31.240 σοβαρών τραυματισμών μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 18 Ιουνίου 2021. Από αυτές τις 387.087 αναφορές, 11.584 συνολικά ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένων 578 που έχουν χαρακτηριστεί ως σοβαρά και εννέα αναφερόμενοι θάνατοι συνέβησαν μεταξύ 12 και 17 ετών.

Το VAERS είναι το κύριο σύστημα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου στις Η.Π.Α. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Johnson ανέφερε τη μελέτη Harvard Pilgrim που δείχνει ότι λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρονται στο σύστημα VAERS του CDC.

Ο γερουσιαστής αντιμετώπισε αντιδράσεις για τη διοργάνωση της συνέντευξης τύπου. Ο κυβερνήτης Tony Evers δήλωσε την Παρασκευή ο γερουσιαστής Johnson ήταν «απερίσκεπτος και ανεύθυνος» για τη διοργάνωση της συνέντευξης Τύπου και η Επίτροπος Υγείας του Μιλγουόκι, Kirsten Johnson, κατηγόρησε τονJohnson ότι δημιουργούσε «παραπλανητικές ανησυχίες» για αυτό που αποκαλούσε «ασφαλή» εμβόλια που σώζουν ζωές.

Ο Johnson αντέδρασε σε αυτά τα σχόλια: «Πιστεύεις ότι αυτό είναι απερίσκεπτο και ανεύθυνο;», είπε. «Νομίζω ότι ονομάζεται συμπόνια. Νομίζω ότι δείχνει ανησυχία για τους συνανθρώπους σας που βγήκαν μπροστά και ζήτησαν ευθύνες ». Ο Johnson παρείχε ένα πακέτο τύπου με εκατοντάδες συνδέσμους σε άλλες ειδήσεις και είπε ότι μια πληθώρα πληροφοριών θα προστεθεί στον ιστότοπό του.

UP